MvH Website Legal Disclaimer

Bouw- en Timmerbedrijf MvH besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. MvH kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Auteursrecht
De volledig website is het exclusieve eigendom van MvH.
MvH geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiŽren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

Privacy
Persoonlijke gegevens die u eventueel aan MvH verstrekt, worden opgenomen in de database van MvH. Deze gegevens worden door MvH gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie-en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.

Aansprakelijkheid
Hoewel Bouw- en Timmerbedrijf MvH alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is MvH niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Allerlei
Ieder geschil met betrekking tot de site van MvH valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.

 

Contact

info@bouwbedrijf-schijndel.nl